Ulaznice u prodaji

‘Potpuni stranci’ Lude kuće gostuju u šibenskom teatru

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Kazališta Luda kuća sa svojom komičnom dramom Potpuni stranci gostovat će 18. listopada u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku u 20 sati. Predstava je nastala prema najgledanijem talijanskom filmu 2016. godine Perfetti sconosciuti redatelja Paola Genovesea, a film je to koji je 2019. ušao i u Guinessovu knjigu rekorda kao film s najvećim brojem remakeova u povijesti kinematografije, njih čak 18. Kompletnu režiju i adaptaciju potpisuje Rene Bitorajac, a vrhunsku glumačku postavu čine: Judita Franković Brdar, Ivan Đuričić, René Bitorajac, Petra Dugandžić, Katarina Baban, Dean Krivačić i Mladen Kovačić.

Sedmero dugogodišnjih prijatelja nalaze se u prekrasnom dvorištu jednog od para kako bi uz jelo, piće i druženje popratili rijetku pomrčinu mjeseca. U toku večeri odluče igrati neobičnu igru, staviti mobitele na stol, sve svoje pozive stavljati na zvučnik, a poruke i e-mailove čitati naglas te ih tako podijeliti s ostalima. Je li to bila pametna ideja? Samo ćemo vam reći, draga publiko, ne pokušavajte ovo u svojim domovima. Svaka sličnost sa stvarnim događajima je namjerna, a svako prepoznavanje sebe u sličnim situacijama je neizbježno.

Ulaznice su dostupne na linku i na blagajni kazališta od 11. listopada od 10 do 12 sati te jedan sat prije početka predstave. Više o epidemiološkim mjerama možete pronaći na linku.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.