Besplatno oglašavanje

Općina Promina izradit će web stranicu za promociju destinacije. Pozivaju sve ugostitelje iznajmljivače i OPG-ove da im se jave

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Općina Promina u fazi je izrade internetske stranice za zajedničku promociju atrakcija, turističkih proizvoda, smještajne i ugostiteljske ponude na području Općine, pa pozivaju sve zainteresirane privatne iznajmljivače, vlasnike ugostiteljskih objekata, vlasnike OPG-ova na prostoru  se priključe toj platformi u cilju što bolje promocije turističke destinacije.

Zainteresirani trebaju dostaviti podatke o usluzi koju nude – ime, prezime, adresa i kontakt, podatke o smještajnom objektu – vrsta smještaja i kategorija, broj smještajnih jedinica, usluge koje se pružaju ili usluge koje nudi OPG ili ugostiteljski objekt te fotografije objekta u što višoj rezoluciji) na e-mail adresu kultura@promina.hr ili osobno u zgradu Općine radnim danom u vremenu od 8 do 12 sati.

– Napominjemo kako će svi zainteresirani na ovoj platformi dobili priliku besplatno oglasiti svoje usluge i smještajne kapacitete, a sve u svrhu što bolje promocije sadržaja – poručili su iz Općine.


Pratite nas i na društvenim mrežama: