Provjerite program

Okrugli stol u ABC centru u petak: ‘Programi Unije za razvoj kulture i civilnog društva regija’

FOTO: Ilustracija/ Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Okrugli stol na temu ‘Programi Unije za razvoj kulture i civilnog društva regija’ održat će se u petak, 12. studenog, u 12 satiu prostorijama Adriatic Business Centra  te će okupiti renomirane predstavnike Vladinog ureda za udruge, Deska Kreativne Europe pri Ministarstvu kulture i medija RH te vodećih organizacija u kulturi i sektoru civilnog društva u Šibensko-kninskoj županiji.

Teme koje će se obuhvatiti raspravom za cilj će imati osvijestiti ulogu organizacija u kulturi i civilnom društvu u Hrvatskoj kao bitnim pokretačima društvenog i gospodarskog razvoja regija.

Tijekom okruglog stola, svim sudionicima događaja će se pružiti i konkretne informacije o aktualnim i nadolazećim natječajima u okviru programa Unije namijenjenim kulturi i općenito organizacijama civilnog društva u novoj financijskoj perspektivi (2021 2027). Naglasak će biti na programima Unije: CERV – Građani, jednakost, prava i vrijednosti i Kreativnoj Europi – potprogramu Kultura.

Drugi dio događanja odnositi će se na Kreativni kutak & Individualni idejni laboratorij unutar kojeg će sudionici imati prilike dobiti konkretne informacije o planiranim natječajima u novom financijskom razdoblju.

Također, tijekom drugog dijela događanja svi sudionici će predstavnicima Deska Kreativne Europe i kontaktne točke za CERV program imati prilike predstaviti vlastite projektne ideje te dobiti individualno savjetovanje o mogućnosti prijave istih na EU natječaje.

Sudjelovanje je moguće isključivo uz prijavu putem PRIJAVNICE. Broj mjesta je ograničen sukladno epidemiološkim mjerama. Događanje možete također pratiti online klikom na POVEZNICU.

TEMA DOGAĐANJA: Programi Unije za razvoj kulture i civilnog društva regija
Od 12 do13 sati Okrugli stol: Utjecaj organizacija iz kulture i civilnog društva na razvoj regija te nove prilike za financiranje projekata iz programa Unije za razdoblje 2021-2027
Od 13 do 14 sati Kreativni kutak & Individualni idejni laboratorij: Analiziranje specifičnih
projektnih ideja sudionika i razmatranje mogućnosti za financiranje iz programa
Kreativna Europa i CERV.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.