Razloga za postati dio kluba ima mnogo

Odlična ponuda šibenskih tvrđava: Do iskaznice Kluba prijatelja po upola manjoj cijeni

FOTO: Nino Milin
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tvrđava kulture poziva sve dosadašnje članove Kluba prijatelja šibenskih tvrđava da ovog vikenda, 6. i 7. ožujka, produže svoje članstvo po upola manjoj cijeni. Poziv vrijedi i za one  koji još uvijek u svom džepu nemaju člansku iskaznicu Kluba prijatelja, a voljeli bi postati dio ove priče. Učlanjenje u Klub koštat će vas simboličnih 35 kuna.

Godina iza nas naučila nas je da više cijenimo trenutke provedene u dobrom društvu, stoga svratite do tvrđava sv. Mihovila i Barone ili do City Pointa, učlanite se u Klub i započnite godinu kvalitetnih druženja na njima – poručuju iz Tvrđava.

Podsjetimo, članska iskaznica Kluba prijatelja vrijedi godinu dana od dana učlanjenja i omogućuje pogodnosti na samim tvrđavama i van njihovih zidina. Uz slobodan ulaz na tvrđave sv. Mihovila i Barone, kao i na pojedina večernja događanja na Tvrđavi Barone, iskaznica Kluba osigurava i popuste pri kupnji ulaznica za koncerte na Tvrđavi sv. Mihovila, te popuste u suvenirnicama šibenskih tvrđava.

Važno je spomenuti da članovi Kluba aktivno sudjeluju u očuvanju kulturnog nasljeđa Šibenika i okolice, jer se dio članarina usmjerava na obnovu stare gradske jezgre ili pak na istraživanje tajni fortifikacijskih objekata u okolici.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.