Projekt vrijedan oko 500 tisuća kuna

Obnovljena ambulanta na Kapriju koja je izgorjela u požaru 2019. godine

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Završen je projekt sanacije požarom teško oštećene ambulante na otoku Kaprije. Tri prostorije zgrade u kojoj se nalazila ambulanta i dvosobni stan za liječnika, odnosno medicinsku sestru, kompletno su uništeni u požaru koji je se dogodio 2019. godine.

– Zgrada ambulante na Kapriju napokon je obnovljena i spremna za prihvat kako lokalnog stanovništva, tako i turista koje očekujemo u nadolazećoj turističkoj sezoni. Prostorije ćemo kroz koji dan opremiti namještajem koji je uglavnom sačuvan od požara te očekujemo skori početak rada ambulante – kazao je župan Goran Pauk.

Projekt sanacije ambulante provela je Šibensko-kninska županija uz financijsku potporu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Partner na projektu bio je Dom zdravlja Šibenik.

Projekt vrijedan oko 500 tisuća kuna Ministarstvo je sufinanciralo iznosom od 300 tisuća kuna, dok je ostatak novca osigurala Šibensko-kninska županija. Projektna sredstva bila su usmjerena na izvođenje adaptacijskih, građevinsko-obrtničko-instalaterskih radova te uređenje interijera ambulante; obnovljena je unutrašnjost ambulante s novim pregradnim zidovima, postavljena je unutarnja i vanjska stolarija, novi podovi s izolacijom i keramikom, vodovodne i elektro instalacije te su obnovljena tri sanitarna čvora.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.