Javno savjetovanje

Objavljena Strategija razvoja sporta u Šibeniku. Pozvani svi dionici da daju primjedbe

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Grad Šibenik poziva građane na savjetovanje o prijedlogu Strategije razvoja sporta i sportske infrastrukture Grada Šibenika.

Strategija se izrađuje kao strateško – planski razvojni dokument te predstavlja osnovu za planiranje razvojnih sportskih projekata grada Šibenika i pripadajućih naselja.

– Cilj ove Strategije je pružiti dugoročni plan održivog razvoja i korištenja sportskih i rekreacijskih sadržaja na području grada Šibenika i pripadajućih mu naselja kako bi se implementirale mogućnosti aktivne i pasivne sportske participacije. Strategija je izrađena na način da identificira i evidentira trenutno stanje sporta i sportske infrastrukture s kartografskim prikazima po područjima, analizu potražnje za sportom i sportskom infrastrukturom, konzultacije s lokalnom zajednicom i ključnim dionicima u sportu, procjena trendova aktivnog i pasivnog sporta i razvoj srednjoročnih i dugoročnih planova razvoja sporta i sportske infrastrukture pripadajućeg područja za razdoblje 2020. do 2027. godine – poručili su iz grada.

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću otvoreno je do 31. ožujka 2021., a građani mogu sudjelovati ispunjavanjem obrasca na POVEZNICI.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.