Prijave do 26. studenog

Objavljen poziv za volonterske nagrade Šibensko-kninske županijeFoto: Grad Šibenik
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Savjet mladih grada Šibenika organizira u Šibeniku dodjelu Nagrade za volontere i organizatore volontiranja. Od 2019. godine organizaciji se pridružuje i Savjet mladih Šibensko-kninske županije, te se time dodjela nagrada proširila na područje cijele Šibensko-kninske županije.

Cilj ovog događanja je poticanje volonterskog rada u lokalnoj zajednici kroz nagrađivanje volonterskog doprinosa pojedinaca i organizacija koje provode volontiranje. Nagrađivanje volonterskog doprinosa volontera i organizatora volontiranja je jedan od ključnih koraka kako vrednovati uloženi trud i vrijeme istih. Dodjela nagrada za volontere i organizatore volontiranja pokrenuta je 2016. godine na inicijativu Savjeta mladih Grada Šibenika.

Savjet mladih Grada Šibenika i Savjet mladih Šibensko – kninske županije poziva sve zainteresirane za promicanje volonterstva da se prijave na natječaj koji je otvoren od 12. studenoga – 26. studenoga 2021. godine.

Zainteresirane organizacije i pojedinci koji žele prijaviti sebe, drugu organizaciju i/ili pojedinca za volontersku nagradu trebaju ispuniti Obrazac za volontere/ Obrazac za organizatore volontiranja, a mogu ih preuzeti na službenim stranicama Grada Šibenika, Šibensko-kninske županije, Šibenske udruge mladih – Š.U.M., Udruge „Mladi u EU“ te na portalu volonterskog centra ”POZITIVA”.

Na natječaj se mogu nominirati neprofitne organizacije i volonteri/ke u neprofitnim organizacijama.

Dodjela priznanja održati će se u gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić u petak, 3. prosinca  s početkom u 18 sati.

Sve detalje provjerite ovdje.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.