Jednokratna pomoć učenicima

Objavljen natječaj Grada za sufinanciranje školskih potrepština osnovcima koji primaju dječji doplatak

Objavljen je natječaj Grada Šibenika za sufinanciranje nabave radnih bilježnica i dodatnog obrazovnog materijala učenicima osnovnih škola za 2020/2021. školsku godinu sa šibenskog gradskog područja, a od danas se može podnijeti Zahtjev za ostvarivanjem prava na jednokratnu novčanu pomoć.

-Grad Šibenik će omogućiti jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 300 kuna svim učenicima od 1. do 4. razreda, te 500 kuna za učenike od 5. do 8. razreda, a za što je iz gradskog proračuna Grada Šibenika osigurano 250 tisuća kuna.  Svi korisnici prava na dječji doplatak u 2020. godini ostvaruju pravo za potporu školskih potrepština što je ujedno i jedini uvjet za sudjelovanje na Javnom pozivu- pojasnio je zamjenik gradonačelnika Paško Rakić.

Uz dokaz o ostvarivanju prava na doplatak za djecu, prijavitelji će morati dostaviti ispunjeni i ovjereni obrazac Zahtjeva koji se može preuzeti na web stranici Grada Šibenika, dokaz o prebivalištu na području Grada Šibenika, potvrdu o redovitom školovanju učenika te podatke o bankovnom računu na kojega će se uplatiti jednokratna novčana pomoć.

Ispunjeni i potpisani obrazac Zahtjeva s potrebnom dokaznom dokumentacijom može se dostaviti na e-mail adresu radne.biljeznice@sibenik.hr ili osobno u pisarnicu Grada Šibenika zaključno sa 24. rujna 2020. godine.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.