20 godina profesionalne glazbene karijere

Ne propustite slavljenički koncert Branimira Bubice i prijatelja u šibenskom kazalištu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Koncert Branimira Bubice i prijatelja bit će održan u petak, 23. travnja u šibenskom kazalištu u 20 sati. Gosti koncerta bit će: klapa Sebenico s kojom slavi deset godina djelovanja, Nas Quatros, slave 15 godina djelovanja i gost iznenađenja.

Inače, Branimir Bubica rođen je u Šibeniku 22.09.1982. Pohađao je osnovnu i srednju glazbenu školu u Šibeniku, a školovanje nastavio na glazbenoj akademiji u Splitu. Od 2001. godine profesionalno se bavi glazbom, pa tako s klapom Teuta od 2001. do 2005. ostvaruje zavidne rezultate u samo nekoliko godina postojanja klape. Teuta se može podičiti s čak osam nagrada na FDK Omiš, 6 ‘Šansonijera’ na festivalu Šansone u Šibeniku.

Kasnije kao član grupe ‘Nas Quatros’ ostvaruje brojne koncertne uspjehe te nagradu za najbolje debitante na šibenskoj Šansoni za pjesmu ‘Sićanja’. 2011. godine osniva klapu ‘Sebenico’ u kojoj do danas pjeva, gdje se ostvaruje kao voditelj, tekstopisac, skladatelj i producent.

S klapom Sebenicom ostvaruje zavidne rezultate i osvaja brojne nagrade: nominaciju za diskografsku nagradu ‘Porin’ za produkciju albuma ‘Dobra večer uzorita’, treću nagradu publike na Festivalu dalmatinske šansone s pjesmom ‘Nisan zna’ za koju potpisuje glazbu i tekst, te osvajanje prve nagrade publike na Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu 2020. godine.

Do sada izdaje četiri studijska albuma, a trenutno su još dva u pripremi. Autorski u suradnji s klapom Sebenico i slavljenički album na kojem će se naći najbolje pjesme u 20 godina profesionalnog djelovanja.

Zbog epidemioloških mjera na programima u HNK u Šibeniku može prisustvovati samo 48 gledatelja. Ulaznice možete kupiti na www.mojekarte.hr i na blagajni kazališta od 10 do 12 sati, te na sam dan programa jedan sat prije početka koncerta.


Pratite nas i na društvenim mrežama: