Šibenska udruga mladih

Ne propustite radionicu šivanja i kiparenja u Narančastoj zgradi!

FOTO: Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibenska udruga mladih Š.U.M. organizira novi ciklus jesenskih radionica, a riječ o kiparskoj i radionici šivanja i to u Narančastoj zgradi.
 Na radionicama možete naučiti sve o glini kao materijalu za izradu umjetničkih i uporabnih predmeta, kako koristiti i raditi na lončarskom kolu, osnove šivanja i izrade jednostavnih predmeta na šivaćem stroju koristeći se raznim materijalima koje je moguće reciklirati i ponovno upotrijebiti čime čuvamo naš okoliš!
Radionice vode akademske kiparice i slikarice Nina Šegović i Tijana Mihailović, a prijaviti se možete OVDJE.
Također, radionica kiparenja održavat će se utorkom i četvrtkom od 19 sati u Narančastoj zgradi na Banju (početak 9.11.), a radionica šivanja četvrtkom i petkom od 19 sati u Narančastoj zgradi na Banju (početak 11.11.) u 10 termina.
– Radionice su besplatne za članove/ice ŠUM-a, a sufinancira ih Grad Šibenik. Član/ica Šum-a možete postati na prvom radioničkom terminu. Vidimo se i družimo! Kod prijave je važno da budete brzi jer su mjesta ograničena – poručuju organizatori.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.