Pod vodstvom profesora s TTF-a Željka Knezića

Ne propustite besplatne radionice KijeVUNA i KijevoNAMJEŠTAJ u društvenom centru Dinarsko srce

Arhiva/ilustracija
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Besplatne radionice KijeVUNA i KijevoNAMJEŠTAJ održat će se u prostorijama društvenog centra Dinarsko srce u Kijevu, u petak 22. i subotu 23. listopada.

Radionica KijevoNAMJEŠTAJ na rasporedu je u petak od 16 sati, a polaznici će, pod vodstvom profesora s Tekstilno-tehnološkog fakulteta Željka Knezića, imati priliku da se informiraju o načinu renoviranja i ponovne uporabe starog namještaja, robe široke potrošnje i otpadne vune.

Na radionici KijeVUNA,  koja će se održati u subotu u 9 sati, profesor Željko Knezić informirat će polaznike o načinu korištenja otpadnih vunenih proizvoda te ih naučiti više o mogućnostima obrade vunenih predmeta za praktičnu primjenu u domaćinstvu, turizmu i poljoprivredi.

Nositelj projekta je udruga GTF-Inicijativa za održivi rast a partner udruga Kolarica iz Kijeva. Projekt se provodi uz financijsku podršku Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Za više informacija javite se voditeljici projekta Ani Tešiji na broj 091 735 1120.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.