'Ajmo hrvati se s knjigom'

Navratite u subotu do ‘Pop-up book storea’ i uživajte u pravom sajmu knjiga

FOTO: Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibenska knjižnica i Kulturna udruga ‘Fotopoetika’ organiziraju ‘Pop-up book store’ koji će biti održan u Perivoju Roberta Visianija u subotu od 10.30 do 12.30 sati. Na sajmu će zainteresirani gosti moći razmjenjivati, prodavati i besplatno dijeliti knjige.

– Pozivamo ustanove, udruge i pojedince da nam se pridruže, da sudjeluju na sajmu tako što će na njemu izložiti, razmijeniti, prodati ili pokloniti svoje knjige, stripove i časopise. Prijaviti se mogu zaključno s četvrtkom, 14. listopada, na adresu elektroničke pošte asimic@knjiznica-sibenik.hr. Također, primat ćemo i stari papir (knjige, novine i časopise), koji ćemo iskoristiti u kreativnim radionicama izrade i ukrašavanja različitih predmeta tehnikom kaširanja – poručuju organizatori

Inače, Pop-up book store organiziran je u sklopu obilježavanja manifestacije ‘Mjesec hrvatske knjige’ koji ove godine, s motom ‘Ajmo hrvati se s knjigom’, naglasak stavlja na promociju hrvatskih autora — program sajma ostvaruje tri osnovna načela održiva gospodarenja otpadom, odnosno 3R — reduce, reuse, recycle (smanji, ponovno koristi, recikliraj)


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.