Uz pridržavanje mjera

Na Tvrđavi u nedjelju festival Let’s Rock. Pogledajte satnicu nastupa svih izvođača

Tvrđava sv. Mihovila

Tvrđava sv. Mihovila u nedjelju ponovno postaje epicentar dobre zabave, a najljepša pozornica Jadrana domaćin je Let’s Rock festivala kojim ćemo zajedno proslaviti Svjetski dan glazbe.

Tvrđava kulture Šibenik, organizator događanja, omogućila je sve potrebno za pridržavanje mjera pa su tako osigurana dezinfekcijska sredstva i dovoljno prostora za zabavu i ples.

– Molimo vas da se pridržavate propisanih općih higijenskih mjera i mjera fizičkog distanciranja – poručili su iz Tvrđave.

Apeliraju da prije dolaska na Tvrđavu sv. Mihovila sami sebi izmjerite tjelesnu temperaturu te u slučaju da ona iznosi više od 37,2 °C ili imate neki drugi simptom bolesti ne dolazite na događanje. Mjerenje temperature bit će omogućeno i na ulazima u tvrđavu.

Posjetitelju kojem zbog sumnje na COVID-19 bude onemogućen pristup festivalu omogućit će se povrat novca za kupljenu ulaznicu.

Ulaz na tvrđavu moguć je od 18 do 22 sata, a u nastavku  pogledajte gdje će se nalaziti pozornice kao i satnicu nastupa svih izvođača.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.