Veliki uspjeh mladih Šibenčana

Na državno natjecanje plasiralo se troje učenika Glazbene škole Ivana Lukačića Šibenik

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Učenici Glazbene škole Ivana Lukačića Šibenik Antea Čvorak, Nada Tomica Klišanin i Tedi Trkulja plasirali su se na državno natjecanje učenika i studenata glazbe i plesa u organizaciji Hrvatskog društva glazbenih i plesnih pedagoga.

Na 59. regionalnom natjecanju i drugi učenici su ostvarili uspjehe. Učenice solfeggia Antea Čvorak osvojila je prvu, Kata Vuletić i Lara Roca drugu, a Margarita Mikulandra, Franka Miškić i Marita Gardijan treću nagradu. Mentorica im je profesorica Mira Grujić.

U Makarskoj je učenik klavira, Tedi Trkulja, pod mentorstvom Mirjane Erceg Runjić, u petoj kategoriji osvojio je prvu nagradu. U četvrtoj kategoriji, u disciplini klavir, učenica Dora Miljas, pod mentorstvom Gordane Pavić, dobila je treću nagradu.

Također, u Makarskoj. Učenica pjevanja, Nada Tomica Klišanin, pod mentorstvom Ane Grubić Miškić te uz korepetitoricu profesoricu Kristinu Pešić, u drugoj kategoriji je osvojila prvu nagradu.

– Naposljetku, nužno je naglasiti kako je uspjeh naših učenika tim veći budući da se velik dio nastave u posljednjih godinu dana odvijao na daljinu, a posebice kod učenica solfeggia koje su nastavu pohađale isključivo online – zaključili su iz glazbene škole Ivana Lukačića.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.