Izbor za Najljepši advent

Mislite da je Adventura najljepši advent u Hrvatskoj? Dajte svoj ‘lajk’, konkurencija je jaka

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Počeo je izbor za najljepši advent u Hrvatskoj, a među 33 grada i četiri općine našla se, naravno, i šibenska Adventura.

Od 4. siječnja do 12. siječnja u ponoć na Facebook stranici Gradonačelnik.hr možete pronaći i lajkati našu Adventuru i tako joj pomoći u borbi za titulu najljepšeg hrvatskog adventa po izboru Facebook publike.

Čiji je advent najljepši saznat ćemo 13. siječnja, kad je i službeno proglašenje.

objavili smo na našoj FB stranici na kojoj od danas pa do 12. siječnja u ponoć možete pronaći i lajkati svoje favorite i tako im pomoći u borbi za titulu najljepšeg hrvatskog adventa po izboru FB publike. Pobjednike će proglasiti 13. siječnja.

– Još jednom zahvaljujemo što su se uključili i prekrasnim slikama svojih advenata postali dio našeg najljepšeg projekta. Svaki mail i svaka prijava sa fotografijama advenata koji su pristizali na našu adresu izazivali su novo oduševljenje i radost te nam iznova davali potvrdu vrijednosti i atraktivnosti ovog projekta. Jer, bez obzira radilo se o velikom ili malom gradu ili, pak, općini – sve prijavljene slike i adventi pokazuju izuzetan trud, ulaganja, kreativnost i ljubav kojima lokalna zajednica u vrijeme adventa želi svojim građanima i gostima uljepšati blagdanske dane i osigurati što ljepše, svečanije i veselije ozračje. Tu je, naravno, u gospodarski aspekt cijele priče jer adventi su posljednjih godina postali i sve značajniji turistički proizvod i magnet za domaće i strane goste, pa dobar i posjećen advent ima i svoje pozitivne financijske rezultate za lokalnu zajednicu – poručuju organizatori natjecanja.

Mi smo pronašli Adventuru, na vama je samo da joj ostavite ‘lajk’.


Pratite nas i na društvenim mrežama: