Za sve s područja naše županije

Kako do novca za rad civilnih udruga i još dosta toga saznajte na radionici u Oklaju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ekološka udruga ‘Krka’ Knin održat će dvodnevnu radionicu pod nazivom ‘Osnažimo organizacije civilnog društva’ u sklopu projekta ‘Društveni centar Promina’. Radionica će biti održana 26. i 27. kolovoza, Put kroz Oklaj 144, Dom kulture u Oklaju, a provest će je vanjski stručni suradnici.

Radionica je namijenjena predstavnicima organizacija civilnoga društva s područja Šibensko-kninske županije. Na radionici je moguće sudjelovanje po dva predstavnika jedne organizacije. Cilj navedene radionice je povećati kapacitete lokalnih OCD-e kroz unaprjeđenje upravljanja i vođenja organizacija u skladu sa zakonima i propisima.

Pozivamo sve zainteresirane predstavnike organizacija civilnoga društva da potvrde svoje sudjelovanje do 25. kolovoza na e-mal: ekoloska.udruga.krka@si.t-com.hr ili na broj mobitela: 091/5141829.

Projekt ‘Društveni centar Promina’ od 29. svibnja provodi Ekološka udruga “Krka” Knin u partnerstvu s Općinom Promina i Veleučilištem Marko Marulić iz Knina. Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda, a njegovo trajanje je 24 mjeseca.

Radionica će se održati u skladu sa preporukama Nacionalnog stožera vezanom uz pandemiju virusa SARS-CoV-2.

Program radionice pogledajte OVDJE.


Pratite nas i na društvenim mrežama: