Akcija 'Knjiga moj najbolji prijatelj'

Humanitarke iz IWC-a Šibenik vrijednom donacijom ‘obogatile’ knjižnicu osnovne škole Petra Krešimira IV

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Akcija ‘Knjiga moj najbolji prijatelj’ kojom vrijedne humanitarke Inner Wheel Kluba, tradicionalno  svake godine pred božićne blagdane daruju školske knjižnice, održana je i ove godine.

– Uz sve nedaće koje su nas snašle, i ove godine za potrebe škole Petra Krešimira IV nabavljene su knjige u iznosu od 5 tisuća kuna i tako obogaćene police knjižnice na zadovoljstvo učenika, nastavnika, a i članica kluba. Sve knjige su iz programa obvezne lektire za osnovnu školu što će omogućiti učenicima da i dalje njeguju i razvijaju čitalačke navike – kazala je Marija Roman iz IWC-a.

IWC Šibenik kroz svoje dugogodišnje djelovanje darivao je skoro sve knjižnice osnovnih škola u gradu Šibeniku, nekoliko škola u županiji te Gimnaziju Antuna Vrančića. U potpunosti je opremljena školska knjižnica škole na Meterizama, prilikom njenog otvaranja 2013. godine.

Inače, Inner Wheel Klub Šibenik osnovan je 2001. kao dio međunarodne organizacije koja okuplja supruge članova Rotary clubova, a uskoro će proslaviti 20 godina humanitarnog djelovanja. Od početka svoga djelovanja najviše su usredotočene na djecu i mlade.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.