Isključivo putem weba

Grad Šibenik traži izvođača za rekonstrukciju krovišta društvenog doma Konjevrati

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Grad Šibenik raspisao je Poziv za dostavu ponuda u svrhu izvođenja radova rekonstrukcije krovišta društvenog doma Konjevrati.

Projektom je predviđeno fazno i etapno građenje građevine ukupne površine veće od 300 metara kvadratnih. Navedena nabava se odnosi na prvu fazu radova nakon koje slijedi uređenje unutrašnje međukatne konstrukcije, pregradnih zidova te obnovu vanjske ovojnice.

Projekt je financiran iz ‘Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu’ koji se provodi putem lokalnih razvojnih strategija (LRS) odabranih LAG-ova.

Ponude zainteresiranih gospodarskih subjekata se prikupljaju isključivo putem web aplikacije Portal ponuda koja se nalazi na internet stranicama Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Rok za dostavu ponuda je do 7. travnja 2021. godine do 12 sati.

Objavljeni poziv možete pronaći na linku https://agronet.apprrr.hr/Forms/CommonForms/TenderOffer.aspx


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.