Rok za ponude je 22. ožujak

Grad Šibenik nudi u zakup ugostiteljske objekte na Baroneu i u Kući umjetnosti ArsenFoto: Nino Milin
Foto: Nino Milin
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Grad Šibenik nudi u zakup ugostiteljski objekt odnosno kafić na tvrđavi Barone koji je opremljen u okviru projekta ‘Barone: Otkrivanje bogate prošlosti – put prema uspješnoj budućnosti’.

Objekt je ukupne površine 177,26 metara kvadratnih koji su podijeljeni na dvije cjeline i to 99,14 kvadrata otpada na kafić, a 35,60 metara kvadratnih je suvenirnica. Caffe bar treba nuditi jela i pića od autohtonih namirnica iz Šibensko-kninske županije koji moraju činiti minimalno 50 posto ponude cjenika, a radno vrijeme mora biti usklađeno s redovnim radnim vremenom Tvrđave Barone.

Prostor se daje u zakup isključivo kao cjelina, pri čemu u pojedinom razdoblju kada to posebne okolnosti za održavanje programa i događanja zahtijevaju definirani vanjski prostor, a za usluživanje zakupodavac može jednostranom odlukom promijeniti u obimu i rasporedu. Zakupoprimac se obvezuje u poslovnom prostoru obavljati ugostiteljsku djelatnost pod nazivom ‘Barone’.

Još jedan ugostiteljski objekt se nudi u zakup i to u Kući umjetnosti Arsen koja se nalazi na mjestu bivšeg kina Odeon.

Poslovni prostor ugostiteljske namjene ukupne površine od sto kvadrata nalazi se u predvorju dvorane, a njegovo radno vrijeme mora biti prilagođeno održavanju programa i radnom vremenu Kuće umjetnosti.

Inače, prostor se daje u zakup isključivo kao cjelina, nacrt ugostiteljskog objekta se nalazi u prilogu zajedno s popisom inventara. Dvorana je odvojena od ugostiteljskog objekta i posluživanje u njoj će se, ovisno o programu i potrebama, posebno dogovarati sa zakupoprimcem. Radno vrijeme ugostiteljskog objekta u danima kad nema programa je od 6.30 do 23 sati, a za pojedine programe će se produžavati u dogovoru sa zakupodavcem.

Rok za podnošenje ponuda je do 22. ožujka do 15 sati, a više detalja o natječajima pronađite OVDJE.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.