Germania proširila suradnju s još jednim hrvatskim prvoligašem

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nakon što je Germania proširila sponzorsku suradnju s hrvatskim nogometnim prvoligašima Goricom i Istrom 1961 te viceprvakom Hrvatske u košarci KK Splitom, isto je učinila s još jednim ambicioznim klubom koji stiže iz Krešimirovog i Draženovog grada – HNK Šibenikom!

Kao i dresove Gorice i Istre 1961, rukav jedinstvenog Šibenikovog dresa narančaste boje krasit će logo Germanije, jednog od vodećih priređivača iz područja igara na sreću i sportskog klađenja u Hrvatskoj.

Ugovor o proširenju partnerske suradnje potpisali su Jure Zoričić, predsjednik uprave HNK Šibenika,Eduardo Fernando Zapata Sierra, prvi operativac kluba sa Šubićevca te Marijo Tolj, član Germanijine uprave i Jasmina Batarilo-Ćerdić, direktorica marketinga Germanije.

Iznimno nam je drago jer smo proširili partnersku suradnju s klubom koji dolazi iz pravog sportskog grada Šibenika. Sigurna sam da će obje strane imati koristi od ove suradnje te da će Šibenik nastaviti s atraktivnim i napadačkim nogometom kojeg gaji od početka tekuće sezone  rekla je Batarilo-Ćerdić.

Svečanoj ceremoniji potpisivanja ugovora prisustvovala su i tri Šibenikova prvotimca, kapetan Mario Ćurić, Marcos Mina i Stefan Perić koji su pred objektivom fotoaparata demonstrirali kako će Germanijin logo izgledati na rukavima klupskih dresova.

Kako bi svojim korisnicima pružili objedinjenu ponudu usluga i informacija, Germania je 2014. godine pokrenula specijalizirani sportski portal Germanijak.hr koji će biti medijski partner HNK Šibenika i svih ostalih klubova koje sponzorira Germania. Germanijak.hrje najčitaniji specijalizirani portal u Hrvatskoj, a posebno se usmjerio na izvještavanje o domaćem nogometu.

Germania veliku važnost pridaje i društveno odgovornom poslovanju na koje izdvaja značajan postotak godišnjeg budžeta, a sve kako bi zajednici vratili dio onoga što je dala. Ključna je solidarnost, te aktivnosudjelovanje u zajednici, uz održivi razvoj kompanije. U skladu s tim Germania osim brojnih jednokratnih donacija potrebitim udrugama i ustanovama sudjeluje i u ekološkim projektima, zdravstvenim akcijama, te stipendira mlade talente, a veliki naglasak stavlja i na sudjelovanje samih zaposlenika u društveno odgovornim akcijama.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.