Pomozite i vi

Dvije Tee prikupljaju novac kako bi šibensko rodilište dobilo novi CTG uređaj

FOTO: Arhiva ŠIBaj TV-a
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibenčanke Tea Marjančić i Tea Mikulandra organiziraju humanitarnu akciju ‘Dvije Tee za sve žene’. Ovom akcijom žele skupiti 70 tisuća kuna za šibensku ginekologiju i rodilište, odnosno za kupnju novog CTG-a i posteljine.

Tea me jedan dan nazvala s odjela ginekologije i rekla da se pokvario CTG uređaj koji su imali na odjelu, a koji je neophodan za praćenje rada srca beba u zadnjim tjednima trudnoće. Pitala mogu li organizirati humanitarnu akciju za kupnju novog uređaja i ja sam sa zadovoljstvom prihvatila – kazala je Tea Marjančić koja iza sebe ima već nekoliko uspješnih akcija od kojih je zadnja u nizu ona za djecu Siska, Gline i Petrinje.

Uz novac za uređaj prikupljaju i sredstva za kupnju nove posteljine.

– Uz dogovor sa doktorom Zmijanovićem i glavnom sestrom odjela odlučili smo se na kupnju najmodernijeg uređaja koji ima i mogućnost praćenja rada srca beba, blizanaca i majke pa će tako novi ići u rađaonu, a onaj iz rađaone na odjel. Nadam se uspjehu ove akcije jer je za dobrobit naših mama iz cijele županije. U ovim teškim vremenima i cijeloj situaciji s globalnom pandemijom, svjesni smo da je zdravstvo preopterećeno i želimo našim vrijednim sestrama i doktorima olakšati rad koji su i do sada obavljali vrijedno i predano s puno ljubavi – zaključila je Tea Marjančić.

I vi možete pomoći i to uplatom na IBAN račun HR2024020063500026224.


Pratite nas i na društvenim mrežama: