Sjećanje

Dolores Lambaša rođena je u Šibeniku prije 40 godina

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Dolores Lambaša, tragično stradala hrvatska glumica, rođena je u Šibeniku na današnji dan 1981. godine. U rodnome gradu završila je Jezičnu gimnaziju Antuna Vrančića i srednju Glazbenu školu Ivana Lukačića, u kojoj je pohađala sate glasovira, gitare, solo pjevanja, povijesti glazbe i dirigiranja.

Potom je u Zagrebu upisala te završila jednu godinu Studija kroatologije i povijesti na Hrvatskim studijima. Apsolvirala je glumu na Akademiji dramskih umjetnosti. Ostvarila je uloge u nizu televizijskih sapunica, kao što su “Odmori se, zaslužio si”, “Dobre namjere”, “Zauvijek susjedi” i “Zakon ljubavi” i ine, a posljednja uloga bila joj je uloga Tamare Marin u serijalu “Ruža vjetrova”.

Dolores Lambaša preminula je u bolnici Dr. Josip Benčević u Slavonskom Brodu, 23. listopada 2013. godine, u 32. godini života od teških ozljeda nakon prometne nesreće na dionici autoceste A3 kod Sredanaca. Pokopana je na šibenskom gradskom groblju 25. listopada 2013. godine.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.