Potražnja raste

Čempresi grade novih 75 grobnica za urne. Trenutno je 45 nerezervirano

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Na novom dijelu Gradskog groblja Kvanj u Šibeniku u tijeku je druga faza izgradnje grobnica za urne. U ovoj fazi bit će izgrađeno 75 bokseva kapaciteta osam urni.

– Još dok smo završavali izgradnju prvog niza grobnica za urne u kojem je 30 mjesta, ostalo je desetak zainteresiranih koji su morali čekati drugu fazu izgradnje. Sad je već oko 25 zainteresiranih i odlučili smo izgraditi novih 75 grobnica jer interes stalno raste. Cijena ovih grobnica, i to kada ih u potpunosti opremimo i uredimo, je 5.000 kuna s PDV-om – kaže Joško Vuković, direktor Čempresa.

Zainteresirani kupci trebaju se javiti Čempresima, rezervirati grobnicu za urne, a tek kada ih u potpunosti urede Čempresi pozivaju građane, s njima sklapaju ugovor i izdaju rješenje o pravu korištenja.

– Za razliku od prve faze, kod novih grobnica smo projekt doradili tako da je ispod svakog reda istaknuta konzolna polica na koju će se moći postaviti cvijeće i svijeće. U ovom trenutku imamo 45 slobodnih, nerezerviranih grobnica pa molim sve zainteresirane da svoju rezervaciju napraviti na e-mail: uprava@cempresi.hr ili pozivom na broj mobitela 099/4624-023 ili da osobno dođu u Upravu groblja na Kvanj, radnim danom 7 do 15 sati – poručuje Vuković.

Čempresi će i nakon što prodaju novih 75 grobnica za urne nastaviti izgradnju tih blokova koji ujedno mogu služiti i kao ogradni zid groblja, a potražnja iz dana u dan raste.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.