Mi smo uplatili, sad ste vi na redu

Branka Grubić donirala svoju sliku ‘Love’ za tombolu Šibenskih šapa, evo kako ju osvojiti

Poznata šibenska slikarica Branka Grubić podijelila je ljubav sa Šibenskim šapama ovog Božića i donirala im svoju sliku pod nazivom ‘Love’.
– Mi isto volimo dijeliti ljubav, pa ćemo ju podijeliti s vama. Ovo je predivna prilika da za simboličan iznos dobijete cjenjeno i vrijedno umjetničko djelo. Ovu predivnu sliku formata 100×100 centimetara možete osvojiti na našoj tomboli – poručuju iz Šapa.
Putem mobilnog bankarstva skenirajte kôd i uplatite 30 kuna za sudjelovanje u izvlačenju ili svratite u Dalmare centar u Šibeniku, ubacite 30 kuna u kasicu i ostavite svoje ime i prezime.
– Koji god način odabrali, sljedeće trebate pratiti našu facebook stranicu jer ćemo 2. siječnja 2021. godine u podne objaviti tko je izvučen iz šešira. Važno je napomenuti da svi idu u isti šešir i biramo samo jednog pobjednika. Ako želite, možete uplatiti i za vama blisku osobu, ako planirate sliku pokloniti za Božić. Također možete uplatiti i veću cifru, a svakih novih 30 kuna znači da je vaše ime još jednom dodano u šešir – kažu.
Sliku možete vidjeti uživo na našem Božićnom štandu u Dalmareu svaki dan od 9.30 do 20.30 sve do Badnjaka.
7
Podijeljeno 2 puta
Sviđa mi se

 

Komentar
Podijeli

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.