Mi smo uplatili, sad ste vi na redu

Branka Grubić donirala svoju sliku ‘Love’ za tombolu Šibenskih šapa, evo kako ju osvojiti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Poznata šibenska slikarica Branka Grubić podijelila je ljubav sa Šibenskim šapama ovog Božića i donirala im svoju sliku pod nazivom ‘Love’.
– Mi isto volimo dijeliti ljubav, pa ćemo ju podijeliti s vama. Ovo je predivna prilika da za simboličan iznos dobijete cjenjeno i vrijedno umjetničko djelo. Ovu predivnu sliku formata 100×100 centimetara možete osvojiti na našoj tomboli – poručuju iz Šapa.
Putem mobilnog bankarstva skenirajte kôd i uplatite 30 kuna za sudjelovanje u izvlačenju ili svratite u Dalmare centar u Šibeniku, ubacite 30 kuna u kasicu i ostavite svoje ime i prezime.
– Koji god način odabrali, sljedeće trebate pratiti našu facebook stranicu jer ćemo 2. siječnja 2021. godine u podne objaviti tko je izvučen iz šešira. Važno je napomenuti da svi idu u isti šešir i biramo samo jednog pobjednika. Ako želite, možete uplatiti i za vama blisku osobu, ako planirate sliku pokloniti za Božić. Također možete uplatiti i veću cifru, a svakih novih 30 kuna znači da je vaše ime još jednom dodano u šešir – kažu.
Sliku možete vidjeti uživo na našem Božićnom štandu u Dalmareu svaki dan od 9.30 do 20.30 sve do Badnjaka.
7
Podijeljeno 2 puta
Sviđa mi se

 

Komentar
Podijeli

Pratite nas i na društvenim mrežama: