Za doprinos podizanju božićne atmosfere u gradu

‘Božićni medenjak 2020.’: Ove godine nagrađeni svi prijavljeni kandidati, a Coffe & Wine baru ‘Zlatni medenjak’

FOTO Grad Šibenik

Završen je šesti nagradni natječaj ‘Božićni medenjak 2020.’. Pobjednički ‘Zlatni medenjak’ i nagrada od tisuću kuna pripala je Coffe&Wine baru tvrtke Na. Ma. Lo, trgovina ‘Bagatina’ osvojila je ‘Srebrni medenjak’ i 700 kuna a cvjetni studio ‘Lukin cvjetni kutak’ uresio se ‘Brončanim medenjakom’ i novčanom nagradom od 500 kuna.

Inače, već tradicionalno u vrijeme Adventa natječajem ‘Božićni medenjak’ Grad Šibenik i Turistička zajednica Grada Šibenika nagrađuju  vlasnike šibenskih poslovnih i privatnih prostora koji najljepše, odnosno ‘najslađe’ ukrase izloge, prozore, balkone i okućnice u povijesnoj jezgri.

– Zbog simbolične i moralne potpore u ova blagdanska, a ipak teška vremena, prosudbena komisija je ove godine odlučila nagraditi sve prijavljene kandidate na naš ‘Božićni medenjak’ koji su se potrudili podijeliti radost Božića i na svojim izlozima. Tako je po 400 kuna pripalo  trgovini ‘Koke’, Galeriji Juraj Dalmatinac i trgovini ‘Deni design’.  Iako ‘Adventura’ iz poznatih razloga nije održana, mi smo se odlučili nastaviti započetu tradiciju motiviranja šibenskih trgovaca i stanara da svojim idejama i kreativnošću pridonesu podizanju božićne atmosfere u ovom ozračju ‘novog normalnog’  i uljepšaju kale i trgove stare gradske jezgre Šibenika – kazao je Dino Karađole, direktor Turističke zajednice Grada Šibenika.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.