Za doprinos podizanju božićne atmosfere u gradu

‘Božićni medenjak 2020.’: Ove godine nagrađeni svi prijavljeni kandidati, a Coffe & Wine baru ‘Zlatni medenjak’

FOTO Grad Šibenik
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Završen je šesti nagradni natječaj ‘Božićni medenjak 2020.’. Pobjednički ‘Zlatni medenjak’ i nagrada od tisuću kuna pripala je Coffe&Wine baru tvrtke Na. Ma. Lo, trgovina ‘Bagatina’ osvojila je ‘Srebrni medenjak’ i 700 kuna a cvjetni studio ‘Lukin cvjetni kutak’ uresio se ‘Brončanim medenjakom’ i novčanom nagradom od 500 kuna.

Inače, već tradicionalno u vrijeme Adventa natječajem ‘Božićni medenjak’ Grad Šibenik i Turistička zajednica Grada Šibenika nagrađuju  vlasnike šibenskih poslovnih i privatnih prostora koji najljepše, odnosno ‘najslađe’ ukrase izloge, prozore, balkone i okućnice u povijesnoj jezgri.

– Zbog simbolične i moralne potpore u ova blagdanska, a ipak teška vremena, prosudbena komisija je ove godine odlučila nagraditi sve prijavljene kandidate na naš ‘Božićni medenjak’ koji su se potrudili podijeliti radost Božića i na svojim izlozima. Tako je po 400 kuna pripalo  trgovini ‘Koke’, Galeriji Juraj Dalmatinac i trgovini ‘Deni design’.  Iako ‘Adventura’ iz poznatih razloga nije održana, mi smo se odlučili nastaviti započetu tradiciju motiviranja šibenskih trgovaca i stanara da svojim idejama i kreativnošću pridonesu podizanju božićne atmosfere u ovom ozračju ‘novog normalnog’  i uljepšaju kale i trgove stare gradske jezgre Šibenika – kazao je Dino Karađole, direktor Turističke zajednice Grada Šibenika.


Pratite nas i na društvenim mrežama: