‘Her World, Her Rules’ održan u Šibeniku

Anđa Jelavić ambasadorica: Djevojčice iz cijele županije sudjelovale u projektu ‘Her World, Her Rules’ 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Projekt ‘Her World, Her Rules’  održan je protekli vikend u Šibeniku gdje je naša olimpijka Anđa Jelavić okupila tridesetak djevojčica iz klubova Šibensko-kninske županije te s njima odradila trening prepun raznih natjecanja.
– Zadovoljna sam što sam od strane FIBA-e Europe i HKS, uz naše dvije košarkaške velikanke, izabrana za ambasadoricu ovog hvale vrijednog projekta. Uvijek sam sretna kada na okupu ima mnogo djeca, a naša je dužnost da ih probamo zadržati među obručima i da ih izvedemo na pravi sportski put. S nama su ovaj putu bile djevojčice rođene 2009 i 2010. godine – rekla nam je Anđa koja je godinama bila najbolja hrvatska košarkašica.
Anđa je iskoristila ovu priliku kako bi se zahvalila svim trenerima koji su poslali svoju djecu da prisustvuju ovom projektu, a osobito onima koji su subotnje jutro iskoristili kako bi ih doveli iz raznih krajeva naše županije te nam pomogli da se ovaj projekt ostvari.
Inače, ‘Her World, Her Rules’ je jedinstven projekt promocije i popularizacije ženske košarke koji je pokrenula FIBA-e Europe te se  provodi u partnerstvu s nacionalnim savezima. Hrvatski košarkaški savez se u projekt uključio od 2019. godine a za njegovu realizaciju izabrane su i tri  ambasadorice, bivše proslavljene hrvatske košarkašice Anđa Jelavić, Danira Bilić i Vedrana Grgin.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.