Shhh...

VIDEO Za naježiti se: Pogledajte genijalan uradak s kojim se Šibenik predstavio u MilanuFoto: Screenshot

‘Šibenik – Grad je pozornica’ naziv je i video uratka s kojim se Krešimirov grad, između ostalog bogatog kulturno-umjetničkog programa, predstavio prošli tjedan u milanskom Trijenalu.

Video koji traje malo manje od četiri minute prikazuje sve ljepote Šibenika, a prepoznatljiva lica stavlja u prvi plan. Tako se u uratku prikazuje Aleksandar Guberina Ale, poznati šibenski kipar, Šibensko pjevačko društvo Kolo, spomenik Draženu Petroviću na Baldekinu, tvrđava svetog Mihovila i tako redom.

‘Grad je pozornica’ u Milanu je naišao na brojne pohvale uzvanika, a neki su ga ocijenili najboljim i najkvalitetnijim promotivnim filmom među svim gradovima koji su se do sada prezentirali u Milanu.

Podsjetimo, grad Šibenik predstavio se u Milanu s programom pod nazivom ‘Grad je pozornica’ u sklopu koje je prikazan audio vizualni materijal, eno-gastronomsku ponudu šibenskog kraja dočarao je chef Rudolf Štefan i restoran Pelegrini, dok je glazbeni dio večeri upotpunila klapa ‘Šibenski pivači’.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.