Zapjevali ispod prozora

VIDEO Šibenski kazalištarci pjesmom i ružama iznenadili kolegice u samoizolaciji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Koronavirus uvukao se na ‘daske koje život znače’ i većina djelatnika šibenskog kazališta završila je u samoizolaciji. Da bi ženskom dijelu ekipe uljepšali i skratili dane koje provode kući, ravnatelj Jakov Bilić u pratnji Tonka Tolića i Josipa Bakule ‘zapivao’ je ispod prozora i poklonio im ružu.
– Nakon što smo prošli tjedan saznali da je jedan od djelatnika pozitivan na koronavirus, 14 članova Kazališta završilo je u samoizolaciji. Nas nekoliko koji smo ‘ostali na nogama’ odlučili smo iznenaditi naših sedam dama pjesmom i cvijećem, a bilo je tu i recitiranja poezije. Htjeli smo im olakšati dane u kući, neke smo nazvali da izađu jer zbog PVC prozora nisu čule pjesmu, a neke smo pronašli na terasi uz kavu. Mi smo ipak ljudi koji se bave umjetnošću i zato smo odlučili iznanaditi ih na ovaj način. Tonko i Josip su glazbeno ipak talentiraniji, a ja sam bio taj koji je dijelio ruže i recitirao – kazao nam je Jakov Bilić.
Raspjevani trojac obišao je tako Franku Klarić, Orianu Kunčić, Anu Perković, Katarinu Škubonju, Saru Lovrić Caparin, Željku Šupe i Deanu Bujas koje su se nemalo iznenadile posjetom.
Iako je veći dio ekipe iz Kazališta ‘izvan pogona’, s radom i programom nisu stali.
– Mi koji smo ‘preživjeli’ održali smo nekoliko programa, a evo i sad smo u radnim akcijama. Kolege su do kraja tjedna u izolaciji, svi se osjećaju dobro i nadamo se da neće razviti simptome – kazao je Bilić.

Pratite nas i na društvenim mrežama: