Pomozimo svom sugrađaninu

VIDEO Sara i Marko Škugor, Bubica i Sebenico pjevat će za Franu Kneževića: I dogradonačelnik Rakić poziva na koncert

Humanitarni koncert na kojem će se prikupljati novac za liječenje 32-godišnjeg Frane Kneževića iz Dubrave, koji boluje od maligne bolesti i nalazi se na liječenju u Njemačkoj, održat će se u četvrtak s početkom u 20 sati u šibenskom kazalištu.

Podsjetimo, Malonogometni klub Dubrava pokrenuo je humanitarnu akciju za pomoć svom sumještaninu Frani, a u akciju se uključio i Grad Šibenik. Organizirali su koncert u kazalištu na kojem će nastupiti Sara i Marko Škugor, Branimir Bubica i Klapa Sebenico.

– Grad će za tu potrebu dati kazalište besplatno na korištenje, a donirat ćemo i dio novca za liječenje našeg sugrađanina. Svaka pomoć je dobrodošla i ovim putem pozivam sve Šibenčane da se priključe humanitarnoj akciji i pomognu koliko tko može. Svi oni koji ne mogu doći na koncert mogu uplatiti novac na račun MNK Dubrava otvoren u Raiffeisen banci – poručio je dogradonačelnik Šibenika Paško Rakić.

Prilozi za 32-godišnjeg Franu prikupljat će se prodajom ulaznica za humanitarni koncert na blagajni kazališta uz mogućnost dodatne donacije na licu mjesta, a oni koji žele uplatiti novac na račun, mogu to učiniti preko IBAN-a HR2824840081502015745 ili SWIFT kod za uplate iz inozemstva RZBHHR2X.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.