Pomozimo svom sugrađaninu

VIDEO Sara i Marko Škugor, Bubica i Sebenico pjevat će za Franu Kneževića: I dogradonačelnik Rakić poziva na koncert

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Humanitarni koncert na kojem će se prikupljati novac za liječenje 32-godišnjeg Frane Kneževića iz Dubrave, koji boluje od maligne bolesti i nalazi se na liječenju u Njemačkoj, održat će se u četvrtak s početkom u 20 sati u šibenskom kazalištu.

Podsjetimo, Malonogometni klub Dubrava pokrenuo je humanitarnu akciju za pomoć svom sumještaninu Frani, a u akciju se uključio i Grad Šibenik. Organizirali su koncert u kazalištu na kojem će nastupiti Sara i Marko Škugor, Branimir Bubica i Klapa Sebenico.

– Grad će za tu potrebu dati kazalište besplatno na korištenje, a donirat ćemo i dio novca za liječenje našeg sugrađanina. Svaka pomoć je dobrodošla i ovim putem pozivam sve Šibenčane da se priključe humanitarnoj akciji i pomognu koliko tko može. Svi oni koji ne mogu doći na koncert mogu uplatiti novac na račun MNK Dubrava otvoren u Raiffeisen banci – poručio je dogradonačelnik Šibenika Paško Rakić.

Prilozi za 32-godišnjeg Franu prikupljat će se prodajom ulaznica za humanitarni koncert na blagajni kazališta uz mogućnost dodatne donacije na licu mjesta, a oni koji žele uplatiti novac na račun, mogu to učiniti preko IBAN-a HR2824840081502015745 ili SWIFT kod za uplate iz inozemstva RZBHHR2X.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: