Online party

Udruga RatCat slavi treći rođendan: ‘Korona nas nije usporila nego inspirirala’Foto: RatCat
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Udruga RatCat slavi treći rođendan, a ove će godine godine izostati tradicionalni party zbog situacije uzrokovane koronavirusom. O prve tri godine, trenutnoj situaciji i planovima za dalje popričali smo s dopredsjednikom udruge Lovrom Kanjerom aka Lawrence Klein.

– Da, bit će ovo prva godina bez rođendanskog partija zbog čega iskreno žalimo, ali to ne znači da neće biti proslave uopće. Naime, organizirat ćemo online zabavu u okviru s epidemiološkim mjerama – najavljuje Kanjer.

Udruga je svoj prvi rođendan proslavila, prisjeća se Kanjer, spektakularnim partyjem u Azimutu, a ove godine ne da nisu mirovali nego su još više tražili načina kako doprijeti do publike.

– Istina je da smo i za vrijeme prvog lockdowna na proljeće organizirali evente. Prvenstveno tu mislim na one u Nacionalnom parku Krka, a onda kasnije na svjetioniku Hrid Mulo te NP Kornati i izdvojio bih još skywalk Bikovo kao jedan prekrasan stage – ističe Kanjer.

Plan im je nastaviti i dalje bez obzira što ne mogu nastupati u svom prirodnom okruženju – pred publikom. Međutim, ističe dopredjednik, trend su svijetu online prijenosi i nastupi, a iz RatCat udruge ne misle zaostajati za tim niti milimetra.

– Korona nas je samo inspirirala da priredimo što neobičnije partiye, a u niti jednom trenutku nismo pomislili na kukanje i odustajanje. Tako ćemo dok god se svijet ne vrati u normalu, nastaviti s radom na ovakav način, a inspiracije na manjka. I jedva čekakmo nastaviti s trećom sezonom Tunela – zaključio je Kanjer.


Pratite nas i na društvenim mrežama: