Ni korona ni online nastava ne mogu zaustaviti rad i znanje

Učenici Medicinske škole osvojili prva četiri mjesta na Državnom natjecanju iz latinskog jezika

Učenici Medicinske škole iz Šibenika na Državnom natjecanju iz latinskog jezika za strukovne škole osvojili su četiri prva mjesta.

Državno natjecanje održano je u studenom ove godine, a među deset najboljih u Republici Hrvatskoj koji su pozvani na državno natjecanje bilo je pet učenika Medicinske škole, Šibenik.  Iako u specifičnim okolnostima, učenici i njihova mentorica Deana Karađole Radovčić, profesorice latinskog i talijanskog jezika, odvojili su vrijeme, trud i dobru volju te sudjelovali na Državnom natjecanju i ostvarili iznimne rezultate. Prva četiri mjesta osvojili su Božena Babić, Antea Nika Paić, Petra Rajić i Stjepan Koštan.

Ravnateljica je uputila iskrene čestitke učenicima i njihovoj mentorici te im uručila simbolične poklone.

– Zbog epidemioloških mjera nismo u mogućnosti organizirati veće slavlje u čast naših učenika ,ali vjerujem  da će u skorije vrijeme i za to biti prilike.  Nadam se da ćete i ubuduće biti ovako uspješni jer evo dokazali ste da ni korona ni online nastava ne mogu zaustaviti rad i znanje. Hvala vam što na ovaj način promičete ime naše škole –rekla je ravnateljica Aleksandra Acalin.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.