Cijena simbolična, a sav prihod ide djeci s invaliditetom

U Vinoplodovom diskontu kupite ručno oslikani čep s motivom šibenske kape i pomozite udruzi Aurora

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibenik je ovih dana ponovno pokazao svoje veliko srce kad je u pitanju pomoć drugima, posebno bolesnoj djeci. I nije u pitanju samo novac, već želja da se pomogne i senzibilira za tuđu nevolju pa se u projekt Udruge Aurora odlučio uključiti i šibenski Vinoplod.

Tako u Vinoplodovom diskontu možete kupiti ručno oslikane čepove u znaku šibenske kape, a sav prihod bit će uplaćen na račun Udruge. Čepove su oslikali članovi udruge te svojim spretnim rukama još jednom pokazali šta sve mogu.

– Riječ je o poprilično bezličnim čepovima za boce, plastičnim, ali nalik plutu. Htjeli smo ih na neki način oplemeniti i iskoristiti, a inspiracija za takve stvari je uvijek naš Šibenik. Tako se rodila ideja da bi možda na njima mogli iscrtati šibensku kapu i prodavati ih na našem diskontu. Malo tko od nas više ima kući čep koji koristi nakon otvaranja boce. Više to bude neka kućna improvizacija. A onda smo stupili u kontakt s Marijanom Rajić, predsjednicom udruge Aurora koja je čepove pokupila i u rekordnom roku donijela nam u vinariju sasvim nešto drugo,  čepove u novom, šibenskom ruhu. Na njima su članovi udruge detaljno nacrtali i obojili šibensku kapu  – kažu u Vinoplodu.

Ove prekrasne i unikatne šibenske čepove možete kupiti u Vinoplodovom diskontu po simboličnoj cijeni od 15 kuna. Riječ je o još jednom šibenskom suveniru za kojeg se u vinariji nadaju da će biti prepoznat te da bi mogao biti u ponudi šibenskih suvenirnica.

Podsjetimo, Udruga Aurora osnovana je na inicijativu roditelja djece s invaliditetom još 2013. godine kako bi zajedno bili jači i glasniji u senzibilizaciji javnosti i uključivanju osoba s invaliditetom u život lokalne zajednice. Prepoznatljivi su po svojim kreativnim radionicama gdje su svaki put pokazali koliko zapravo osobe s invaliditetom mogu.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.