Razne sportsko-rekreativne aktivnosti

U sljedeću subotu dođite na humanitarno okupljanje za malenu Kiaru Goršić u Rasadniku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Sportsko-rekreativne aktivnosti s ciljem prikupljanja potrebnih financijskih sredstava za liječenje male sedmogodišnje djevojčice Kiare Goršić, bit će održane u Rasadniku na Vidicima u subotu, 30.listopada, od 10 do 18 sati.

Organizatori će povodom humanitarnog okupljanja organizirati petanque turnir, malonogometni turnir, nordijsko hodanje, dječje radionice, glazbeni program, zajednički ručak i radionica gradske straže.
Također, organiziran je i humanitarni malonogometni turniru 4×4, koji će započeti 30 listopada od 10h sati i koji će po kup sistemu i planiranom vremenu završiti do 16 sati.
– Ukoliko imate želju prijaviti se, molimo vas da do 27.listopada, prijavite svoju ekipu na forca08@hotmail.com ili porukom na 098 135 4585 (potrebno je navesti ime ekipe i ostaviti kontakt mobitel) i uz kotizaciju po ekipi od 200 kuna koju dajete na sami dan turnira, upisujete se da sudjelujete u ovoj plemenitoj sportskoj aktivnosti. Najbolje ekipe očekuje pehar i nagrade – priopćilu su iz organizatori na Facebook stranici

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.