Atraktivna lokacija

U Šibeniku prodan stan za više od pola milijuna eura, cijena kvadrata vrtoglavih 6.420 euraFoto: ilustracija

U Šibeniku je prodan stan vrijedan više od pola milijuna eura, a sudeći prema cijenama kvadrata u državi, u kategoriji je jednog od najskupljih u Hrvatskoj.

Riječ je o stanu položenom na prvoj etaži južnog objekta stambeno poslovne zgrade na prostoru ‘bivše Peškarije’, izvijestila je Zagrebačka burza, a ukupna površina prodanog stana stana iznosi nešto manje od 89 kvadrata. Stan je prodan za 569 tisuća eura, odnosno cijena kvadrata je dosegla vrtoglavih 6.420 eura.

Stan s dvije spavaće sobe s kupaonicama, dnevnim boravkom, kuhinjom i ulaznim prostorom smješten na jednoj od atraktivnijih lokacija u Šibeniku jedan je od skupljih stanova u Hrvatskoj.

Najskuplji kvadrati, prema dostupnim podacima, i dalje su na Stradunu gdje cijene idu i do 10.000 eura, slijedi splitska Riva gdje kvadrat ide do 6000 eura, dok se cijene u centru glavnog grada kreću između 3000 i 5000 eura.

Podsjetimo, investitor je splitska tvrtka ‘Stanovi Jadran’ koja je realizaciju projekta započela 2017. godine.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.