S početkom u 10 sati

Trkači jeste li spremni? 4. Krka polumaraton starta u subotu i to na atraktivnoj lokaciji. Provjerite raspored

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Krka polumaraton, četvrti po redu, bit će održan u subotu, 2. listopada, u Eko kampusu ‘Krka’ u Puljanima s početkom u 10 sati dok će Fun Run utrka startati u 10.10 sati. Broj trkača ograničen je na 150 u polumaratonu kao i na utrci građana.

Inače, 4. Krka polumaraton međunarodna je atletska utrka koja se prvi puta održava unutar Nacionalnog parka Krka i pruža trkačima jedinstveni ugođaj trčanja u jednom od najljepših dijelova Hrvatske uz neposrednu blizinu prirodnog fenomena rijeke Krke. Staza je većim dijelom ravna s jednim težim i duljim spustom i usponom u kanjon Krke kod Brljanskog jezera. Start utrke je u Eko kampusu Puljane, a cilj u rimskom vojnom logoru, posebno atraktivnoj lokaciji – Amfiteatru Burnum.

Fun Run je kraća utrka na 5.6 kilometara te starta 10 minuta nakon utrke polumaratona. Osiguran je organizirani prijevoz za sve natjecatelje na mjesto starta, kao i prijevoz stvari sa starta na cilj.

Za sudjelovanje u polumaratonu potrebno je izdvojiti 150 kuna, a za kratku trku 100 kuna. Organizator utrke je Atletski klub Maraton, Karlovac, a partner i pokrovitelj je Nacionalni park Krka.

– Sve trkače s pravovremeno uplaćenom kotizacijom očekuje bogati startni paket u skladu sa standardima Nacionalnog parka Krka, uključujući i ulaznicu za posjet Nacionalnom parku tijekom vikenda utrke – poručuju organizatori.

Detaljnije možete pročitati OVDJE.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.