Za najuspješnije ostvarenje u svim područjima arhitektonskog stvaralaštva u 2020. godini

Trg Poljana i Trokut nominirani za nagradu Udruženja hrvatskih arhitekata ‘Viktor Kovačić’

FOTO: Nino Milin
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Trg Poljana i Trokut – Inkubator za nove tehnologije nominirani su za nagradu Udruženja hrvatskih arhitekata ‘Viktor Kovačić’ za najuspješnije ostvarenje u svim područjima arhitektonskog stvaralaštva u 2020. godini.

– Ponosni smo što je struka još jednom prepoznala projekte Grada Šibenika – objavio je gradonačelnik Željko Burić na svojoj Facebook stranici.

Na prijave za Godišnju izložbu ostvarenja hrvatskih arhitektica i arhitekata u 2020. godini pristiglo je ukupno 96 autorskih radova. Radove je valorizirao stručni žiri u sastavu: Ante Nikša Bilić, Helena Paver Njirić i članovi Stručnog savjeta UHA-e: Breda Bizjak, Tonči Čerina, Ivana Ergić, Antonio Grgić, Ana Mrđa, Lea Pelivan i Ana Šverko. O nominacijama za Nagradu Viktor Kovačić odlučivali su članovi Stručnog savjeta.

Godišnja izložba ostvarenja hrvatskih arhitektica i arhitekata u 2020. godini, planirana je u Zagrebu od 17. travnja do 2. svibnja 2021. godine. Točan termin i format otvorenja izložbe s dodjelom nagrada, kao i termini za vođene obilaske izložbe i Vile Zagorje, bit će utvrđeni  naknadno, sukladno epidemiološkoj situaciji i mjerama.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.