22. i 23 listopada

Tradicionalnom manifestacijom na Baldekinu, košarkaškim turnirom i utrkama Šibenik će obilježiti Draženov 57. rođendan

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Grad Šibenik će i ove godine obilježiti rođendan velikana hrvatske i svjetske košarke Dražena Petrovića. Središnja manifestacija obilježavanja rođendana šibenskog velikana održat će se kod njegovog spomenika na Baldekinu u petak, 22. listopada, s početkom u 11 sati kada će, tradicionalno, u zrak biti pušteni narančasti baloni, a nakon prigodnog programa vijenci će biti položeni i kod Draženovog koša u Ulici Petra Preradovića.

U sklopu obilježavanja, u organizaciji OKK Dražen Petrović u subotu, 23. listopada održat će se turnir ‘Sjećanje na Dražena’ na kojem će sudjelovati ekipe -KK Split, KK Alkar, KK Sonik – Puntamika Zadar i OKK Dražen Petrović, a utakmice će se odigravati u dvorani OŠ Petar Krešimir IV. od 9 do 13 sati.

Također,  subotu će se održati i šesto izdanje cestovnih atletskih utrka ‘Šibenskih deset’ i ‘Draženova četvorka’- Prvenstvo Hrvatske u cestovnom trčanju. Start utrke na deset kilometra ‘Šibenskih deset’ predviđen je u 11 sati, dok će se ‘Draženova četvorka’ trčati od 12.30 sati. Start obje utrke bit će na šibenskoj rivi, a s početkom u 9.30 sati, također na šibenskoj rivi, održat će se i dječja utrka.

Organizatori utrke su Atletski klub Šibenik u suradnji s Atletskim klubom Maraton 2000, a sve informacije o utrkama dostupne su na web stranici http://sibenik.run/


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.