Finale velikog projekta

Svi nedostatci su otklonjeni: Danas temeljito čišćenje Poljane, a do petka bi trebala stići uporabna dozvola

Duško Jaramaz/PIXSELL

Uporabna dozvola za Poljanu trebala bi stići do petka, potvrdio nam je dogradonačelnik Šibenika Danijel Mileta, nakon što je protekle srijede Povjerenstvo za obavljanje tehničkog pregleda utvrdilo određene nedostatke koji su do danas trebali biti sanirani.

– Rešetka oko trafostanice je postavljena kako male životinje ne bi mogle ulaziti, između stakla i ograde postavljene su vatrootporne brtve, dovršeno je fugiranje kamena, a danas tokom dana će biti počupan korov sa zida Gradske knjižnice ispod kipa svetog Mihovila. Još je potrebno očistiti cijelu Poljanu i do kraja dana trebala bi biti predana originalna dokumentacija, uvezena, kako je komisija i zatražila – kazao je Mileta.

Podsjetimo, 27. lipnja Poljana će biti svečano otvorena uz prigodan program sa Šibenskom narodnom glazbom, Šibenskim pjevačkim društvom Kolo i Plesnim teatrom Sjene, a gradonačelnik Željko Burić na skupu HDZ-a u Šibeniku proteklog vikenda pozvao je pozvao predsjednika stranke i premijera Andreja Plenkovića na otvaranje. Hoće li Plenković biti na otvaranju projekta vrijednog 50 milijuna kuna ne računajući PDV, još nije poznato, a pozivnice će biti adresirane i na ministra prometa Olega Butkovića te ministra regionalnog razvoja Marka Pavića. Također, u planu je veliki vatromet, kao i svirka domaćih bendova po gradskim ulicama, ali uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.