Realizacija do kraja godine

Stigle ponude za uređenje kolnika i pješačkih površina na Meterizama

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Grad Šibenik zaprimio je tri ponude za uređenje dijela Ulice put Gvozdenova na Meterizama. Projektom se planira urediti oko 1300 metara kvadratnih kolnika i 250 metara kvadratnih pješačkih površina te sustav slivnih voda na području nekadašnje Šibenkine stambene zadruge.

U razgovorima s čelnim ljudima Gradske četvrti Meterize uređenje ovog prostora na dijelu Ulice put Gvozdenova od kućnog broja 249 do kućnog broja 287 je još prošle godine postavljeno kao prioritet. Zahvat se sukcesivno nadovezuje na radove izvedene u proteklom razdoblju. Očekujem da do kraja tekuće godine ovi građevinski radovi budu realizirani – kazao je Danijel Mileta, zamjenik šibenskog gradonačelnika.

U proračunu Grada za tu je svrhu rezervirano 850 tisuća kuna, a ponuđeni iznosi se kreću od 743.232,60 kuna do 955.513,75 kuna. Ponude šibenskih firmi TEC Gradnje, Čigre i Bemixa detaljno će se pregledati, te u sljedećih mjesec dana donijeti odluka o izboru najpovoljnijeg ponuditelja koji zadovoljava sve natječajne uvjete. Predviđeni rok izvođenja radova je tri mjeseca od potpisivanja ugovora s najpovoljnijim ponuditeljem.

Inače, Grad Šibenik je u Narodnim novinama oglasio petodnevno prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za nova dva uređenja prometnica na području gradskih četvrti Vidici i Meterize.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.