Šibenski Savjet mladih nagrađuje volontere, prijavite se na natječaj

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Savjet mladih Grada Šibenika organizira treću godinu za redom u Šibeniku dodjelu ‘Nagrade za volontere i  organizatore volontiranja’. Cilj te akcije je poticanje volonterskog rada u lokalnoj zajednici kroz nagrađivanje volonterskog doprinosa pojedinaca i organizacija koje provode volontiranje.

Savjet mladih Grada Šibenika poziva sve zainteresirane za promicanje volonterstva da se prijave na natječaj koji je otvoren od 19. studenog do 2. prosinca, doznajemo u šibenskoj gradskoj upravi.

Zainteresirane organizacije i pojedinci koji žele prijaviti sebe, drugu organizaciju ili pojedinca za volontersku nagradu trebaju ispuniti Obrazac za volontere ili Obrazac za organizatore volontiranja koji se mogu preuzeti na stranicama Grada Šibenika, Šibenske udruge mladih, Udruge ‘Mladi u EU’ te na portalu Skvuš.hr.

Na natječaj se mogu nominirati neprofitne organizacije, odnosno udruge, zaklade, ali i javne ustanove, Gradovi, mjesni odbori kao i volonteri u neprofitnim organizacijama.

– O dobitnicima Nagrade odlučuje Povjerenstvo koje se sastoji od tri člana, a organizacija dodjele Nagrade za volontere i organizatore volontiranja  bit će održana 13. prosinca 2018. godine u Gradskoj vijećnici s početkom u 18 sati. Pozivamo sve volontere da se prijave i daju svoj doprinos promicanju Nagrade za volontiranje u Šibeniku – poručio je predsjednik Savjeta mladih Grada Šibenika Matej Matić.


Pratite nas i na društvenim mrežama: