Šibenik traži autoprijevoznika za vožnju putnika do zračnih luka u Splitu i Zadru

Grad Šibenik objavio je javni poziv ‘Nabava usluge shuttle prijevoza putnika na relaciji od grada Šibenika prema zračnim lukama u Zadru i Splitu i obrnuto’.

Time će Šibenik izabrati auto prijevoznika za održavanje direktne autobusne linije na navedenim relacijama u vremenskom periodu od dva mjeseca.

Izabrani auto prijevoznik će obavljati prijevoz za vrijeme trajanja pilot projekta povezivanja grada Šibenika s te dvije međunarodne zračne luke, odnosno od 17. lipnja 2019. do 18. kolovoza.

Pružatelju usluge će biti omogućen besplatan ulaz i izlaz autobusa bez naknade na parkiralište dviju navedenih zračnih luka kao i besplatno stajalište na prostoru Autobusnog kolodvora Šibenik. Točno mjesto ukrcaja i iskrcaja putnika bit će definirano neposredno prije same provedbe projekta.

Pilot projekt se provodi u sklopu projekta STEP-UP (Sustainable Transport E-Planner to Upgrade the IT-HR mobility) koji se provodi iz programa prekogranične suradnje Interreg Italy – Croatia CBC Programme 2014-2020.

Rok za dostavu ponuda je 11.lipnja u 12 sati, a ponude se dostavljaju na e.mail adresu: petar.misura@sibenik.hr ili poštom na adresu: Grad Šibenik, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1, 22000 Šibenik.

Sve uvjete postupka javnog poziva možete pronaći OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.