Šibenčanina je danas umalo nokautirala rampa. I to ona bolnička!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Čitatelja Šibenskog portala danas je umalo nokautirala rampa koja stoji na glavnom ulazu u šibensku bolnicu. Dogodilo se to jer je automobil čekao ulaz na glavnu cestu i stao na pješačkom prijelazu, a Šibenčanin (43) ga je išao zaobići i dobio tup udarac posred glave.

– Išao sam nogostupom od Baldekina prema gradu, onim dijelom kod bolnice i auto je stao na pješački prijelaz. Budući da je to trajalo, išao sam zaobići auto i proći iza njega. Primijetio sam da mi neki gospodin na klupi nešto viče i maše, ali nisam razumio što želi. A onda mi se odjednom sve zacrnilo pred očima – ispričao nam je Šibenčanin.

Kada mu se rampa spustila na glavu, zateturao je i pokleknuo.

– Kao u crtićima, vidio sam zvjezdice. Bol je bila dosta jaka, a sada i nekoliko sati nakon incidenta, boli me u vratu i glavi te razmišljam o odlasku liječniku. Taj koji upravlja rampom treba biti oprezniji jer pješaci tamo često čekaju i zaobilaze aute. Uostalom, automobili im zauzimaju pješački prijelaz – poručio je naš čitatelj.

Nemili događaj zbio se u baš tijekom velikih promjena koje se tiču te rampe. Naime, uprava bolnice, na čelu s ravnateljicom dr. Sanjom Jakelić, od ponedjeljka će totalno postrožiti ulazak automobilima u bolnički krug. Naš čitatelj samo je od nas zatražio da obavijestimo nadležne da ipak malo pripaze na tu rampu jer nije baš bezazlena kada padne na glavu.

U slučaju da imate zanimljivu vijest ili fotografiju, ili na nešto želite ukazati, obratite nam se na e-mail: urednik@sibenskiportal.hr ili u inbox naše Facebook stranice.

Više nema ulaza u bolnicu bez propusnice! Rampu dignutu radi posjeta Šibenčani su zloupotrebljavali za besplatan parking


Pratite nas i na društvenim mrežama: