'Obećanje bez radovanja'

Restović na Meterizama podsjetio na davno obećanje ‘Junacima iz Jurasa’: ‘Gdje ima volje i stava nađe se rješenje’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tonči Restović, SDP-ov kandidat za gradonačelnika i njegov stranački kolega Goran Bušac, na današnjoj konferenciji za medije na Meterizama, podsjetili su na davno obećanje gradonačelnika Burića o gradnji dječjeg igrališta u Jurasima.

– Gradonačelnik je prije osam godina obećao igralište, znamo samo da su bili izdvojeni neki novci za kupnju terena, ali od tog obećanja ništa. Još jedna veoma bitna stvar je što ovdje ljudi nemaju kanalizaciju, a isto plaćaju komunalne doprinose pa ovim putem ukazujemo da bi Grad trebao imati malo sluha, makar subvencionirati jednu cisternu odvoza na račun grada – rekao je Bušac.

Podsjetimo, 2013.godine su djeca  – ‘Junaci iz Jurasa’ zajedno sa Goranom uhvatili lopove koji su po kućama krali, a gradonačelnik im je tada obećao da će im napraviti igralište.

– Na pitanje gradonačelnika Burića, davne 2013. godine što toj djeci treba, oni su odgovorili da im treba igralište. On je rekao nema problema, ali evo vidimo ni dan danas igrališta nema. Želim ukazati još jednom na jednu važnu činjenicu da se u 21.stoljeću ne može jedan grad voditi iz kancelarija i u četiri zida. Mora se biti među ljudima, mora se vidjeti što ljudima treba i rješavati njihove probleme kako bi kvaliteta njihovih života bila veća. Vlast koja je svrha samoj sebi, a ova mi se čini da to već dugo je, onda bolje da je i nema – kazao je Restović.

Šibenski SDP-ovci smatraju da bi se lokacija budućeg dječjeg igrališta trebala dogovoriti u suradnji s Gradom, a kao problem istaknuli su kako su u tom predjelu većinom privatna zemljišta.

– Tamo gdje ima volje, gdje ima jasan stav šta se treba raditi i šta je bitno nađe se rješenje – zaključio je Restović.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.