Objavljen javni natječaj

Raste šibenska industrijska zona: Grad prodaje još 2.545 kvadrata zemljišta na Podima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Grad Šibenik objavio je javni natječaj za prodaju građevinskog zemljišta na području Gospodarske zone Podi. Riječ je o parceli veličine 2.545 četvornih metara na području katastarske općine Danilo Biranj, a radi izgradnje gospodarsko–poslovnog ili gospodarsko–proizvodnog sadržaja. Ponuđena cijena izražena po jednom metru četvornom ne smije biti manja od neto pet eura u protuvrijednosti u kunama prema srednjem tečaju HNB na dan plaćanja, priopćeno je iz gradske uprave.

– Natjecati se mogu domaće i strane pravne i fizičke osobe (obrti) registrirane za obavljanje djelatnosti koja dovodi do ostvarenja cilja raspolaganja zemljištem. Natjecatelji moraju ispunjavati uvjete utvrđene natječajnom dokumentacijom. Rok za dostavu ponuda po natječaju je 30 dana od dana objave u dnevnom listu Slobodna Dalmacija, a ujedno i vrijeme javnog otvaranja ponuda je 26. listopada 2020. godine u 10 sati u prostorijama grada Šibenika, Trg palih branitelja Domovinskog rata br.1, na prvom katu – piše u priopćenju.

Zainteresirani trebaju podnijeti ponude u zatvorenoj omotnici s naznakom ‘Ponuda za kupnju zemljišta u Gospodarskoj zoni ‘Podi’ – ne otvaraj’ na prijemnom uredu Grada Šibenika ili preporučenom poštanskom pošiljkom.

Također, natječajnu dokumentaciju trebaju otkupiti i preuzeti u Upravi Podi Šibenik na adresi Velimira Škorpika 17b svakog radnog dana u vremenu od 8 do 15 sati, a odgovorna osoba za davanje obavijesti i razgovor sa natjecateljima je direktor Jakov terzanović, dostupan na broju 098 445 712 ili e-mailom jakov.terzanovic@podi-sibenik.com.

Preuzimanje natječajne dokumentacije moguće je isključivo uz prikaz kopije uplate za istu. Sve uvjete natječaja možete pronaći OVDJE.


Pratite nas i na društvenim mrežama: