Provjerite alternativni put

Radovi na cesti Zablaće – Šibenik ulaze u novu fazu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Od ponedjeljka i radovi na cesti Šibenik – Zablaće ulaze u novu fazu. Bit će završena dionica ceste od Podsolarkog do skretanja za uvalu Dumboka te će dionica biti asfaltirana i puštena u promet. Istovremeno, kreću radovi na potezu od skretanja za uvalu Dumboka, prolaze dijelom rotora i ulaze u ulicu Velimira Škorpika, do zgrade Policijske uprave Šibensko – kninske.

Radovi na dionici od uvale Dumboka do rotora kod Poduzetničkog inkubatora trajat će do kraja studenog ove godine, nakon čega će i ta dionica biti puštena u promet.

Radovi u ulici Velimira Škorpika do (od rotora do zgrade PU) trajat će do svibnja iduće godine. Ulica će biti zatvorena za sav promet, s izuzetkom pristupa vozilima dostave za tvrtke u Poduzetničkom inkubatoru. Osim radova na postavljanju vodovodnih i kanalizacijskih cijevi, te postavljanju električnih i telekom instalacija, bit će izvršeno niveliranje cijele ulice kako bi se riješio problem nakupljanja vode u rotoru za vrijeme većih kiša.

Kao alternativni prolaz, bit će uređena cesta pored zgrade Policijske uprave i makadamski put uz željezničku prugu koji se s ulicom Velimira Škorpika ponovo spaja u blizini veterinarske stanice i kluba Inside (nekadašnja trgovina ‘Tica’).  Cesta pored zgrade PU i pristupni makadamski put omogućit će uspostavu dvosmjernog prometa na tom potezu, a građanima preporučamo da, ukoliko mogu birati, koriste cestu preko Bioca.


Pratite nas i na društvenim mrežama: