Postani volonter na Regiusu i dobit ćeš festivalske ulaznice, smještaj u kampu i bonove. Prijave su u tijeku

Regius Festival traži volontere za svoje deveto izdanje koje biti održano 12. i 13. srpnja kad  će službeno otvoriti novu festivalsku lokaciju – Martinsku. Stižu Električni orgazam, Zoster, Eyesburn, Sajsi MC, Stoka, Cold Snap, Them Moose Rush, Piknik Park – Linkin Park tribute band i drugi.

– Ako si stariji od 16 godina, voliš ovakav tip glazbe i spreman si malo zasukati rukave te se paralelno odlično zabaviti i upoznati nove ljude sa sličnim interesima, ispuni obrazac – poručili su organizatori Regiusa.

Kako navode organizatori, ove godine traže ljude za terenski odnosno fizički posao, ambasadore i promotore te osoblje za rad na šanku i u festivalskoj kuhinji i ljude za druge poslove.

Volonterski posao sastavljen je od tri faze – predfestivalsko, festivalsko i postfestivalsko.

Također, svi volonteri će dobiti festivalske ulaznice, smještaj u kampu, bonove za hranu i piće, festivalski merch, priliku da se druže s regionalnim zvijezdama u backstageu, a volontiranje će im biti upisano u volontersku knjižicu.

U napomeni stoji da će neki poslovi biti i plaćeni, ali prije toga je potrebno ispuniti obrazac te se detaljnije dogovoriti nakon obrade podataka.

Prijave traju do 17. lipnja, a ako imate dodatnih pitanja, možete  se javiti preko e-maila regius.fest@gmail.com ili preko poruka na Facebooku.

Prijaviti se možete OVDJE.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.