Novi predsjednik želi veći društveni angažman

Paško Rakić: Novi članovi šibenskog gradskog odbora HDZ-a jamstvo su za stranačku budućnost

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nakon što su u HDZ-u izabrani novi predsjednici općinskih, gradskih i županijske organizacije, održana je i izborna skupština najvećeg, šibenskog ogranka stranke. Podsjetimo, Paško Rakić premoćno je postao predsjednik na izborima 17. listopada, a na izbornoj skupštini za njegove zamjenike izabrani su Katarina Tommasini Marić, Hrvoje Stančić i Jure Zoričić.

– Izabrano je i 18 članova Gradskog odbora, a riječ je uglavnom o mladim ljudima, tako da možemo govoriti o pomlađivanju stranke čime želimo poručiti da HDZ itekako ima sposobnih i obrazovanih kadrova. U sljedećem razdoblju veći naglasak stavit ćemo na obilazak terena, reorganizaciju stranke i nastavak odlične suradnje s izvršnom vlasti u gradu Šibeniku na opću dobrobit svih građana – kazao je Rakić.

Sljedeći tjedam u šibenskom HDZ-u bit će formirana i ostala stranačka tijela te izabran tajnik i rizničar.Izabrani su i delegati za izbornu skupštinu županijskog odbora kojem je od prije skoro tri tjedna na čelu aktualni gradonačelnik Šibenika Željko Burić.

– Ono što također želimio je veći društveni angažman i gradskih vijećnika i svih stranačkih dužnosnika jer želimo poslati poruku da HDZ ima sigurnu budućnost, a time i da privučemo nove članove i simpatizere jer odaziv na unutarstranačke izbore pokazao je da i među članstvom ima puno zainteresiranih ljudi za sve promjene koje vode u bolju budućnost – zaključio je Rakić.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.