Općina Ružić zapošljava pet osoba na javnim radovima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Općina Ružić planira na javnim radovima zaposliti pet osoba na šest mjeseci. Radovi će obuhvatiti poslove sanacije nerazvrstanih cesta, spomeničkih, kulturnih i sakralnih objekata, odnosno njihova okoliša, uređenje kanala i drugih javnih površina, čišćenje drveća i niskog raslinja, odlagališta otpada, održavanje poljskih i šumskih putova, košnja nabujale vegetacije.

U vremenu kada, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta nije moguće odrađivati poslove prvotno definirane programom javnog rada osobe će biti upućene na druge društveno korisne poslove u zatvorenom ili natkrivenom prostoru.

Planirani početak javnog rada utvrdit će se u dogovoru s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje. Mjeru Javnog rada ne može koristiti osoba koja je radila u javnom radu u vremenu duljem od 12 mjeseci u posljednje tri godine.

Prijave se podnose na adresu: Općina Ružić, Put kroz Gradac 25, 22322 Ružić, uz dostavu potrebne dokumentacije, najkasnije do 15. travnja ove godine, a sve ostale detalje natječaja možete pročitati na LINKU.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.