Završni radovi u glavnoj ulici

Od ponedjeljka Istarska i Stara cesta postaju slijepe ulice, stanarima osiguran parking

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U okviru radova na projektu Aglomeracije Šibenik od ponedjeljka, 16. ožujka za promet motornih vozila zatvara se spoj Stare ceste i Istarske ulice, čime će biti onemogućeno prometovanje na pravcu Stara cesta, Istarska prema tvrđavi Barone i dalje Šubićevcu, priopćili su iz Vodovoda i odvodnje Šibenik.

Tijekom radova Stara cesta će biti slijepa ulica, namijenjena za dvosmjeran promet isključivo stanara te će se na Staru cestu moći ući i izaći samo iz pravca Magistrale.

Istarska ulica će također biti slijepa ulica namijenjena za dvosmjeran promet stanara koji svojim domovima mogu pristupiti iz pravca Šubićevca, odnosno tvrđave Barone.

Kako bi donekle život stanara tih ulica tijekom izvođenja radova učinili podnošljivijim, parkiranje će isključivo stanarima biti dozvoljeno na prostoru gradilišta u Ulici kralja Zvonimira na potezu od Ulice primorske čete do križanja sa Starom cestom, u lijevoj kolničkoj traci uz pokos.

Na prostoru spoja Istarske i Stare ceste sljedećih desetak dana izvesti će se radovi na sanaciji važnog čvorišta kanalizacijske, vodovodne i energetske mreže. Zamjenom postojećih instalacija i ugradnjom novih instalacija većih profila i kapaciteta osigurati će se kvalitetnija razina usluga za sve stanovnike. Riječ je o završnim radovima u sklopu posljednje, četvrte faze radova u Ulici kralja Zvonimira.


Pratite nas i na društvenim mrežama: