Koncept 'Millenium'

Novogodišnja noć u Šibeniku s tri bine i tri DJ-a: ‘Moderan video program čvrsto je uvjerenje da će uskoro biti bolje’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibenik će u novogodišnjoj noći svojim građanima i svijetu, pandemiji i strogim mjerama usprkos te bez okupljanja, podariti glazbeni video program sa tri bine raspoređene na Poljani, Trgu Republike Hrvatske (ispred katedrale) te na Draženovom igralištu na Baldekinu, a putem društvenih mreža s tih će lokacija naši glazbenici Milan Živković (Dex), Branimir Ševerdija (Bsside) i Ante Dugopoljac (PaleolitiK), od 23 sata na Silvestrovo pa do ranih jutarnjih sati godine što dolazi, odašiljati iz grada pisme obilje dobre glazbe.

– Ne može Šibenik bez muzike niti muzika ima srca njega ostaviti da Novu godinu čeka u tišini. Ovaj moderni video program u raskošnoj produkciji, kojim Šibenik univerzalnim jezikom – glazbom – širi oko sebe ljubav i optimizam, ujedno je i čvrsto uvjerenje da uskoro bit će nam bolje – kazao je ‘dreamer’ Božidar Gracin Boćo, začetnik koncepta Millennium koji u raznim varijantama traje još od 1999. godine.

Video produkcija višesatnog programa djelo je šibenskog studija Black Orange, a osim na brojnim Facebook stranicama gradskih institucija, medija i drugih, glazbeni ispraćaj bolesne 2020. i doček 2021. godine možete pratiti na stranici Millennium Sibenik.

Podsjetimo, 1. svibnja ove godine održan je sličan program pod nazivom ‘Šibenik za cili svit’, uz neviđeni odjek u javnosti i medijima, ne samo Šibenika nego i puno dalje.

-Tih dana, a i danas mnoge poznate osobe, influenceri, glumci, pjevači, sportaši i građani dijele na društvenim mrežama vizual šibenskog novogodišnjeg glazbenog programa u doba korone i tako šire pozitivnu energiju iz najdražeg nam grada, rekli su organizatori.


Pratite nas i na društvenim mrežama: